bar

Bar servis

A könnyebb lefolyás és a hatékonyabb szolgáltatások érdekében BAR servist is beiktattunk kínálatunkba, amely része lehet az Ön rendezvényének is. A világ minden tájáról érkező bartenderek olyan italokat kevernek, amelyekről álmodni sem mer. A bár mindenféle alkohollal felszerelt. A bortól a ginen keresztül a minőségi válogatott rumokig. A külön bár előnye, hogy vendégei az egész este folyamán tetszés szerint fogyaszthatnak alkoholt. Így mindenki ízlését eltalálja.

A bar servis részeként bartender showt vagy vezetett alkoholkóstolót is kínálunk kívánság szerint. A sommelier végigvezeti önöket a különböző régiók legjobb borainak során, melyeket egész este kóstolhatnak vendégei. Kínálatunkban szerepel továbbá a világ minden tájáról származó sörök vagy a már említett válogatott rumok kóstolója is. A rendezvény ideje alatt ülőhelyek állnak rendelkezésre kiszolgálással és pincérekkel, akik csak a báron belül szolgálnak fel. Ügyfeleink a bárt az est friss elemeként dicsérik. A vendégek egy kis időre elmenekülhetnek, miközben továbbra is az események középpontjában maradnak, és emellett minőségi alkoholt fogyaszthatnak.

A még érdekesebb estékért a bar servis részeként koktélkeverő workshopokat kínálunk. Tapasztalt bartendereink végigvezetik Önt az italok gyors történetén, és megtanítják az ital elkészítésére és keverésére, akár az utasítások, akár saját elképzelései szerint. Egyúttal megtudhat valamit az ízek harmóniájáról, és szó lesz az italkeverés különböző fajtáiról és megközelítéseiről is.

A versenyző típusok a workshop végén egy kis koktélkeverő versenyen vehetnek részt. A győztes díjat is kap egy üveg minőségi alkohol formájában, cserébe pedig mindenki számára elkészítheti a nyertes koktélt.

bar

Kínálatunk

tematikus mobil bárok


workshopok


értékesítési bárok


kevert italok


bartender show


vezetett kóstolók


profi bartenderek


felszerelés kölcsönzése