RENDEZVÉNYEK

Rendezvényszervezés

MEGSZERVEZTÜNK0rendezvényt
megvendégeltünk0vendéget
eljátszottunk0dalt
a vendégek megittak0pohár bort

A B5 events 12 éves fennállása alatt számtalan rendezvényt szerveztünk és haladunk tovább. Történelmünkben megtalálhatók kisebb rendezvények, de olyan nagy rendezvények is, mint pl. a Family Daj SPP és a Family day Tempest. Fesztiválok, konferenciák vagy egyéb tömegrendezvények teljes körű lebonyolítását is biztosítottuk.

Tapasztalataink működési éveink során bővültek a különböző rendezvényeken való részleges részvételnek köszönhetően is, ahol biztosítottuk pl. a cateringet több mint 1000 fő részére a red bull get on top verseny során, vagy a program komplex előkészítését különböző rendezvényeken.

Rendezvények

Szervezünk

zenei fesztiválokat és koncerteket


esküvőket


konferenciákat, képzéseket


kóstolókat


új üzletek megnyitását


sporteseményeket


különféle esteket


Csapatunk tapasztat személyekből áll, akik a szakterületük szakértői. Ezért az első lépéstől kezdve biztos lehet benne, hogy szakemberekkel dolgozik. Ezért garantáljuk a teljes értékű rendezvényt mindennel, ami hozzá tartozik. A B5 events a szolgáltatások széles skáláját öleli fel, ezért tökéletes rendezvény managerek állnak az Ön rendelkezésére, akik a legjobbat biztosítják. Legyen szüksége szuper DJ-re vagy műsorvezetőre egy gálaestre, megtaláljuk a megfelelő és a programba illő embereket.

Történelmünkben számos egyedi rendezvény található, amit mi szerveztünk, és az eredményt nemcsak a szervezők, hanem a vendégek is élvezték. Vöröskői esküvő vagy a nemzeti biztonsági készletek nagy kongresszusa, Ikea, Kaufland vagy HB reavis.

A közelmúltban előkelő eseményeket is találhatunk a Medveshidegkúti kastélyban vagy a dobré srdce gálaestje. Minden eseménynek megvan a maga egyedisége, így nem találja magát kétszer ugyanabban a buliban.

Nem maradtunk azonban csak szlovák vonatkozásban. Íme egy áttekintés azokról a külföldi rendezvényekről, amelyeket a környező országokban szerveztünk: Ausztriában, Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban. Ma már magától értetődő, hogy az országok különféle együttműködéseken dolgoznak, és mi nem félünk a nagy kihívásoktól. Különböző cseh-szlovák kongresszusok vagy a Cseh Nagykövetséggel való együttműködés új tapasztalatokat hozott számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk ezeknek az eseményeknek.

RENDEZVÉNYEK

Miért épp a B5event?

Minden szempontból törődünk az Ön elégedettségével. Nálunk a tervezés elengedhetetlen része az egyéni megközelítés és az Ön rendezvényének egyeztetése.

Több éves tapasztalat áll mögöttünk, és szeretünk új kihívásokkal szembenézni.
Működési éveink során fejlődésen mentünk keresztül, ezért ma már elsőosztályú szolgáltatásokat kínálunk Önnek, amelyek magukban foglalják a kiszolgálást, a kiváló minőségű ételeket és
a problémamentes kommunikációt

RENDEZVÉNYEK

Biztosítjuk

Rendezvény
koordinátor

Biztonsági
szolgálat

catering

Technikai
megoldások

színpadépítés,
technika előkészítése