CATERING

Catering szolgáltatások

Ha valami igazán számít, azok a minőségi és ízletes ételek, amelyek gyakran kulcsfontosságúak az esemény általános hangulatához. A B5eventben ezért elsőosztályú mesterszakácsaink készítik el Önnek a teljes menüt. Ételek széles kínálatából választhat. 5 fogásos menüt kínálunk, melyet mindig az Ön kívánsága szerint készítünk el. Ezenfelül nálunk minden étkezési alternatívát megtalál. Érdeklődés esetén teljesen vegán, vegetáriánus vagy esetleg gluténmentes menüt készítünk. Nem félünk kísérletezni, de szívesen maradunk a bevált klasszikusoknál is. Például, ha van egy kedvenc süteménye a nagyitól, miért ne élvezhetné nagyban és a megfelelő pillanatban?

Az ételek széles választéka magában foglalja az összes egzotikus konyhát.
Nem jelentenek gondot az ázsiai, indiai vagy tipikusan szlovák ételek sem.
Ügyfeleink számára készítettünk már menüt például kizárólag a tenger gyümölcseiből. Széles kínálatunkban biztosan megtalálja, amit keres. Kombinálhatjuk a kísérletet a hagyománnyal.
Állandó kínálatunkból ajánlhatjuk a céklás rizottót kecskesajttal vagy jól átsült szűzérmét kivételes szószunkkal. A desszert menü sem marad el, és színvilágával első pillantásra lenyűgözi majd. A választott menü részeként lávasütit vagy egy finom tiramisut szolgálunk fel. Ezenfelül soha nem mondunk nemet konkrét kéréseire. A választás az Öné.

A rendezvény időtartama alatt az Ön által szervezett rendezvény sajátosságaihoz igazodó teljes felszerelés a rendelkezésére áll. Svédasztalok vagy esküvői menü, vagy catering a backstage-be a fesztivál ideje alatt? Nálunk mindent megtalál.
Mindig az esemény napján frissen főzött ételeket szolgálunk fel, amelyeket szakképzett személyzetünk szolgál fel.

Figyelünk a frissességre és a nyersanyag aktualitására is az aktuális szezonban.
Az általunk használt alapanyagok a legjobb minőségűek a piacon. Ezért például a spárgát a menübe különösen tavasszal és nyáron iktatjuk be, amikor ez a kínálat természetes része.

A cateringen és annak tervezésén belül is törekszünk a személyes megközelítésre. Közösen átvesszük a menüt, a catering folyamatát vagy stílusát, amelyre szüksége van. Tanácsot adhatunk a megfelelő időzítéssel, de magával a fogásokkal kapcsolatban is. Ha biztosra szeretne menni, mindig kéznél vagyunk, és örömmel segítünk a megfelelő étel kiválasztásában.

CATERING

Kínálatunk

ételek és italok széles skálája


menü tervezése


bármilyen intoleranciának megfelelő catering


mindig frissen főtt ételek


szakképzett személyzet


abszolút gasztronómiai élmény