technika

Technikai megoldások

technika

Színpadok

Funkcionális, praktikus és főként jó minőségű

Hosszú ideje dolgozunk a bevált német NIVTEC színpadi márkával.
Alumínium vázból készülnek, ezért könnyen mozgathatóak. Csúszásgátló, vízálló rétegelt lemez és a színpadlábakon lévő gyorskioldó bilincsek garantálják a hatékony és problémamentes szerelést.

A színpadok kültéren és beltéren egyaránt használhatók, nagy stabilitásuk, változtathatóságuk és állítható magasságuk garantálja, hogy megfeleljenek egy koncert, sportesemény, kulturális műsor vagy társasági esemény követelményeinek.
Természetesen a színpadokhoz biztonsági korlátokat, feljáró lépcsőket, rámpákat is tudunk biztosítani.

technika

Fénytechnika

Minden beltéri és kültéri világítást megoldunk

Nagy termet, kongresszust, klubot vagy színpadot kell megvilágítania egy rendezvényen? A kiváló minőségű Robe 575 és ROBE 600 rendszerekkel gyakorlatilag bármit megvilágítunk. Merészebb effektusokat vagy tisztes klasszikusokat szeretne? Azért vagyunk itt, hogy mindent az Ön ízlése szerint állítsunk be.

technika

Hangtechnika

Megbízható technika csúcshangzással

A technika megválasztása mindig attól függ, milyen eseményre készülünk. Kiváló minőségű technika áll rendelkezésünkre, amelyet a laikusok is értékelni fognak, és még az igényesebb ügyfelek igényeit is kielégítik. A KF730 lineáris rendszert az események széles körére optimalizálták, kivételes teljesítmény-méret aránnyal.
Ha olyan eseményt tervez, ahol nagy bemeneti potenciálra van szükség, a KF730 nagyszerű választás. A páratlan hangminőség egy könnyű, kompakt csomagban kiváló megoldást jelent olyan alkalmazásokhoz, mint például céges rendezvények, színházak és koncerttermek.

Nem ismeri ki magát a hang- vagy színpadtechnikában? Mindig a legjobb tanácsot adjuk, hogy minden a legjobb minőségben legyen készen, megvilágítva és kihangosítva. Természetesen, ha felkeltettük érdeklődését, átfogó magyarázatot adunk, hogy melyik technikát és miért érdemes alkalmazni, mert nekünk ezen a téren is fontos a kommunikáció.

technika

Biztosítjuk

színpadtechnika


hangtechnika


szakértői konzultáció a technika kiválasztásához


fénytechnika


összeszerelés, szétszerelés